Inapoi sus

BlanX White Shock – Albire Performanta

logo-blanx-white-shock_rgb

Albire naturala a dintilor, fara PEROXID

Laboratoarele BLANX® prezinta formula BLANX WHITE SHOCK®, o gama completa de produse pentru albirea dintilor cu ActiluX® un patent inovativ activat de lumina.

Este singura tehnologie din lume care fixeaza microcristale pe suprafata smaltului formand o bariera invizibila, protectoare pentru intreaga zi, ajutand la indepartarea petelor ce stau la baza ingalbenirii.

FORMULA UNICAactilux-simplu

ActiluX® nu doar albeste singur dintii ci contribuie la mentinerea sanatoasa a gingiilor, hidrateaza eficient indepartand bacteriile ce pot duce la formarea placii si degradarii dintilor.

IMPORTANT: produsele BLANX WHITE SHOCK nu contin peroxid sau agenti chimici ce pot cauza iritatii datorita unei actiuni nenaturale si agresive.
BLANX WHITE SHOCK contine cristale ActiluX anorganice, biocompatibile ce actioneaza in mod natural cu lumina fara sa deterioreze dintii.

actilux-2

Dispozitivul LED
Lumina emisa de Blanx LED si produsul cu dipozitivul de fixare pe dinti este complet inofensiv. Dupa incetarea activitatii lui, produsul nu trebuie aruncat ca un reziduu urban, trebuie lasat intr-o locatie speciala, intr-un centru de colectare cu servicii specializate. Cand nu mai functioneaza bateriile folosite trebuie depuse in locuri de colectare a bateriilor.

Intrebari frecvente:

  1. Este BLANX WHITE SHOCK sigur pentru smalt, proteze sau materiale de umplere?

 Da, BLANX WHITE SHOCK a fost testat stiintific si ingredientul activ este garantat de 2 patente internationale. Este bland cu suprafata smaltului dentar si este eficient pe proteze si materiale de umplere, indepartand toate moleculele organice care produc colorarea dintilor

     2. Este BLANX WHITE SHOCK eficent imediat?

Da, BLANX WHITE SHOCK incepe sa actioneze de la prima utilizare. Cu cat mai multa lumina Actilux primeste cu atat mai intensa va fi actiunea de albire Actilux. Exercita o actiune antibacteriana in cavitatea bucala iar in timpul utilizarii luminii, microcristalele ataca si distrug membranele bacteriilor adesea responsabile pentu formarea placii dentare si mirosului neplacut.

   3. Cat de des poate fi folosit produsul BLANX WHITE SHOCK?

Nu exista limitare in utilizarea niciunui produs BLANX WHITE SHOCK din moment ce nu contin peroxid sau alti agenti abrazivi care ar putea subtia smaltul.

Produsele pot fi achizionate de aici

Optima Health

Leave a Comment